Hem > Bloggtorka, Diverse, Dravel > Varför män inte skriver rådgivningskolumner

Varför män inte skriver rådgivningskolumner

14 oktober, 2009

Fråga:
Kära Walter,
jag hoppas att du kan hjälpa mig. Härom dagen när jag åkte iväg till jobbet, lämnade jag min man i huset tittandes på TV, som vanligt. Jag hade inte hunnit långt när motorn la av och stannade. Jag promenerade hem och bad min man om hjälp. När jag kom hem kunde jag inte tro mina ögon! Han var i vårt sovrum med vår grannes dotter. Jag är 32 år, min man 34 och grannens dotter 22. Jag och min man har varit gifta i 10 år.

När jag konfronterade honom bröt han ihop och erkände att de hade haft ett förhållande de senaste sex månaderna. Jag ställde ett ultimatum: Bryt med henne eller så lämnar jag honom. Han har blivit av med jobbet för sex månader sedan och säger att han har känt sig deprimerad och värdelös sedan dess. Jag älskar honom väldigt mycket, men sedan jag gav honom mitt ulitmatum har han hållit sig på sin kant. Han vill inte gå på familjeterapi och jag känner att jag inte når fram till honom. Var snäll och hjälp mig!

Vänliga hälsningar
Sheila

Svar:
Kära Sheila,
En bil som stannar efter att ha körts en så kort sträcka kan bero på en massa olika fel i motorn. Börja med att kontrollera att det inte är några stopp för bränslet. Om det är okej, kolla insprutningen och att det inte finns lösa kablar. Om inget av detta är fel, kan det bero på bränslepumpen, att det är för lågt tryck till motorn.

Hoppas att detta hjälper,
Walter

———-
Snott från ett mejl.

Annonser
Kategorier:Bloggtorka, Diverse, Dravel
 1. 14 oktober, 2009 kl. 23:02

  Det gäller ju att i alla situationer greppa kärnan i problematiken – det skiljer oss män från motsatta könet 🙂

  • vildhunden
   15 oktober, 2009 kl. 20:17

   Alldeles riktigt redaktörn.
   Du har ett stadigt grepp om kärnan märker jag 🙂

 2. 15 oktober, 2009 kl. 19:19

  Hahahaha! Redaktörn, du är för jävla rolig! Säg inte: ”oss män”, säg: ”jag gubbe”! Vildhunden, du är inte sån, det VET jag! Kolumnkram! 🙂

  • vildhunden
   15 oktober, 2009 kl. 20:16

   Nej jag är inte så’n 😀 Jag tycker att Walter kunde ha nämnt isproppar samt rekommenderat Sheila att medföra startgas och karburatorsprit i bilen.
   Bränslekram 🙂

 3. 16 oktober, 2009 kl. 00:19

  Ha ha ha, otroligt roligt.

  På något underligt sätt påminner det om min gamla gynekolog. Jag beklagade mig över hur dålig information jag fått på sjukhuset i samband med en behandling och berättade dramatiskt hur jag drabbats av en smärtkonvulsion och hållit på att svimma när jag var och köpte några matvaror på bensinstationen osv osv och nu var jag jätteorolig för att osv osv osv när han avbröt mig och sa;

  -Ursäkta jag avbryter, men jag måste fråga dig en sak, handlar du verkligen mat på bensinstationen?

 4. Gerd
  16 oktober, 2009 kl. 14:35

  Haha, den var bra. Dumma frågor (om relation) fodrar dumma svar eller inga som här.

 5. 16 oktober, 2009 kl. 15:53

  Ha, ha! Det gäller att ducka för de tyngre problemen, som man ändå inte kan lösa.

 1. No trackbacks yet.
Kommentarer inaktiverade.