Hem > Bloggtorka, Diverse, Dravel > Käftsmäll

Käftsmäll

14 december, 2009

Matchen i korthet: Den första halvleken var en färglös och rätt trist historia som hettade till först de sista minuterna. Lagen var som två boxare som kände på varandra utan att få in några fullträffar – men i den andra halvleken gick Sandviken på knock.

Och det var skyttekungen Christoffer Edlund som sänkte Västerås med ett par rejäla käftsmällar. Men han hade god hjälp av speluppläggaren Daniel Berlin som magnifik i framspelningarna. Även Daniel Mossberg och självklart Magnus Muhrén bidrog starkt till segern som kunde varit större. SAIK krossade VSK i andra halvlek och Edlund kostade till och med på sig att missa en straff vid ställningen 2–6.

Till slut blev det 9–2 till SAIK, lagets största seger på bortaplan mot Västerås genom tiderna. (texten snodd från Arbetarbladet)

Spelas bandy med boxarhandskar nu för tiden? Eller är det ren nävkamp som gäller? Nävkamp av den sort som drabbade Adolf i Klyken härom dagen.

–––––
Undrar hur det går för Josephzohns lag? 😀

Annonser
Kategorier:Bloggtorka, Diverse, Dravel
 1. 14 december, 2009 kl. 22:52

  Vetlanda, om jag inte har fel, är laget för mr J. Bandysporten är ordentligt utredd i två successiva bilagor i byablaskan :). Boxhandskar hm, det måste jag ha missat 😀

  • vildhunden
   14 december, 2009 kl. 23:32

   Vetlanda är laget 🙂 Det kan väl knappast ha undgått någon 😀
   Boxhandskar kan vara bra som skydd mot slag på handen 😉

 2. 14 december, 2009 kl. 23:06

  Varför inte gå in hos Josephzohn och höra efter? Han bits inte, men är enligt MIN mening jävligt rolig. Har du kollat hans modellbygge? Fenomenal kille! Gör ett besök! Käftkram! 🙂

  • vildhunden
   14 december, 2009 kl. 23:33

   Jag har lite koll. Både på bandy och Jozephson 😀
   Vetlanda harvar på i bottenskiktet just för tillfället 🙂
   Segerkram 🙂

 3. 1x2.an
  15 december, 2009 kl. 23:54

  Spelar Adolf i Klyken i det bruna laget med hänsyn till käftsmäll? För Bissen och Björken selar väl i KIS (Kaliks nästa)?

  • vildhunden
   16 december, 2009 kl. 07:28

   Snarare i det rödgröna laget, tror jag.

 1. No trackbacks yet.
Kommentarer inaktiverade.