Ny regering, tack!

28 april, 2010

Jag hörde herr Statsministern i radion där han kritiserade den föreslagna bensinskattehöjningen. Man hörde verkligen hur han led med låginkomsttagarna och landsbygdsborna som kommer att drabbas om oppositionen vinner valet. ”Djävla hycklare”, säger jag om den gode Fredrik R. Ligaledaren som förskingrat vår gemensamma egendom och gjort de fattigare än fattigare de senaste fyra åren. För att inte tala om vad som drabbat de arbetslösa, de sjukskrivna och pensionärerna.

Jag tycker att bensinpriset är nog högt redan, men en ny regering är otvivelaktigt värd 50 öre milen!

.

Norrsundet den 22 april 2010

.

Ny regering i höst! Tack.

–––––
Kamera: Panasonic FZ–30

Annonser
 1. Lensbabie
  28 april, 2010 kl. 22:19

  De e mycket fett valfläsk just nu. Å värre lär det bli. Själv tycker jag nog att smärtgränsen för bensinpriset passerades vid 10 :- litern.

  • vildhunden
   28 april, 2010 kl. 22:29

   Det var längesedan bensinen kostade 10 kr/lit. Eller var det inte? jag minns inte.
   12:64 kostade det i vintras. Idag 13:32 kr/lit.

   Jag tycker också att priset är för högt men jag tänker inte låta bensinpriset avgöra vad jag ska rösta på.

   • Lensbabie
    28 april, 2010 kl. 22:32

    Nä det går ju inte för vad ska man då rösta på. 🙂
    Jag har min grundideologi med mig sen generationer tillbaka och jag tänker fortsätta rösta så. För är det något jag tror på så är det ”Allas lika rätt, oavsett….” 😀

    • vildhunden
     28 april, 2010 kl. 22:53

     Om det bara är bensinpriset som styr så finns det ett ”parti” som vill sänka priset på bensin. Men min röst får de aldrig!

 2. 28 april, 2010 kl. 22:34

  Om Mona kunde hålla Maria W stången så gärna ny regering för mig. Men att MP:s 10% väljarstöd ska få så stort genomslag känns riktigt oroväckande. Och dyrt!

  • vildhunden
   28 april, 2010 kl. 22:51

   Jag litar inte på Miljöpartiet. Men det finns ju en ”verklighet” som kan sätta käppar i hjulet för alltför högt flygande planer. Jag hoppas nog att de andra två klarar av att sätta emot och inte bara jamsar med.

   Det ”onämnbara” partiet vill sänka bensinpriset men inte sjutton får de min röst för det. Tvärtom hoppas jag att de inte får sätta sin fot i riksdagen.

   • 29 april, 2010 kl. 08:35

    Priset på bensin är trots allt en liten fråga i sammanhanget. Det MP:s prioriteringar i helhet och självsäkra utsagor om framtiden som är det stora bekymret. Ungefär som de nya lågenergilamporna miljömaffian i EU prackat på oss – de lovar ljus men jag hinner både pinka (inte illa i min ålder :)) och borsta tänderna innan det är ljust nog för en rakning – men miljövänligt är det (kanske) 😀
    Ha en bra dag och låt oss hoppas att Mona sätter ner foten snart…

    • vildhunden
     29 april, 2010 kl. 09:28

     Ja, jäklar Gubbe. 😀
     Varför påminna mig om EU och lågenergilamporna? 😦
     Försöker du förstöra dagen för mig? 😉
     Mp fick ju gå ner från 2 kronor/lit till 49 öre så realpolitik kan resultera i annat än ideologiskt svammel om framtiden. Vi får hoppas på att FOTEN sätts ner snart. 🙂
     Ha en bra dag du med. 🙂

 3. JC
  28 april, 2010 kl. 23:54

  Inte alltför många år sedan bensinpriset låg under tian/litern…

 1. No trackbacks yet.
Kommentarer inaktiverade.